Verzendklare cadeaus 


Een feestje met familie of vrienden mag al een tijdje niet, maar we helpen je graag om elke gelegenheid te vieren met een smakelijk cadeau.

Deze verzendklare cadeaus combineren de lekkerste producten van Food Travellers met een leuk en optimistisch wenskaartje.

Winkelwagen
Email
Instagram
Webshop spices

Christophe Lambert

Christophe Lambert is journalist en de stichter en bezieler van Vanakam vzw, een stichting die zich inzet voor meisjes in Zuid India. Food Travellers bv is de commerciële onderneming die tegelijk sponsor en financiële buffer moet zijn voor zijn project.

Steven Theunis

Steven Theunis is boekontwerper en al jaren actief voor Vanakam vzw. Hij is een notoire lekkerbek maar ook de man achter het merk en de verpakkingen van Travellers. Je ziet meer van zijn ontwerpen op www.armeedeverre.be.

Food Travellers importeren specerijen voor professionals en particulieren en zoeken daarbij steeds naar topkwaliteit, maar ook naar samenwerkingen met mensen die de wereld een beetje beter willen maken. Biologische producten, fair trade en een faire omgang met alle medewerkers zijn daarbij telkens de eerste keuze.

Actief in de horeca en op zoek naar de lekkerste specerijen? Laat ons iets weten.
Particulier, maar werk je graag met topkwaliteit? www.travellers-spices.com.

Food Travellers bv
Oude Houtlei 2, 9000 Gent, België
BTW BE 0501.598.975
info [at] travellers-spices.be

Met chef Tina Van der Heyden van Lepelblad, Gent — Foto Jelle Vermeersch