Kookboek ’t Felt
Chef Tina Van der Heyden van Restaurant Lepelblad in Gent gelooft in duurzaam koken, met ingrediënten van topkwaliteit. In dit boek deelt ze haar filosofie én haar leveranciers met de lezer.
Food Travellers maakt en verdeelt Tina’s Black Pepper Blend (fantastisch in vlees- en groentengerechten) en Green Pepper Blend (bij tomaten, hmm…). Een cadeau om duimen en vingers bij af te likken.
De combinatie van boek en specerijenmengeling wordt geleverd met een personaliseerbaar wenskaartje in een verzendklare kartonnen doos. Cadeau en verzendkarton wegen minder dan 2 kg.
Cadeauformules:
︎ Enkel het kookboek
Met verzendkarton € 31,00 ︎ In winkelwagen
Zonder verzendkarton € 30,00 ︎ In winkelwagen
︎ Kookboek met Pepper Blends en verzendverpakking
Met verzendkarton € 42,50 ︎ In winkelwagen
Zonder verzendkarton € 40,00 ︎ In winkelwagen
Met verzendkarton € 31,00 ︎ In winkelwagen
Zonder verzendkarton € 30,00 ︎ In winkelwagen
︎ Kookboek met Pepper Blends en verzendverpakking
Met verzendkarton € 42,50 ︎ In winkelwagen
Zonder verzendkarton € 40,00 ︎ In winkelwagen











